Referenties

Heineken Sweet Forrest Festival
Camping Rotterdam
L'oreal
Pieperfestival
Kameleon festival
AT 5
NCRV
Westpoort Festival
Hogeschool van Amsterdam
C.S. Veritas
Quintess
Gemeente Amsterdam
De Nacht van de Smartlap
Smart in het Hart van Amersfoort

Reacties

Richard Mees
Gemeente 's
Hertogenbosch

Hoi, Even laten weten dat iedereen het optreden van vrijdag j.l. geweldig vond....mijn comlimenten !!!! Veel succes verder ! (die doorbraak komt straks vanzelf, weet ik zeker)

Tuincentrum Flevo
Amsterdam

Ik wil je nogmaals bedanken voor het fantastische optreden! Ik had niet verwacht dat het zo gezellig zou worden. Je hebt er absoluut voor gezorgd dat onze opening een succes is geworden! Ga zo door!

Stefan Dam
Vriezeveen

Was heel gezellig gister alleen een beetje kort of kwam door de drank zou ook kunnen en de groeten van de stamgasten cafe ''de koning'' . Tot de volgende x !!!!!!! 'Kleine Spijker'

C.S. Veritas
Leeuwarden
He Rene!

Inderdaad bleek je beslist geen lamme local te zijn, en tekst vergeten deed je gelukkig ook niet. Sterker nog: Ik heb me erg vermaakt tijdens je optreden en vond je super goed zingen! Ook je uitrusting was zeker 'hazes'. Beslist een aanrader dus. Complimenten!

Utrecht
Een geweldige "andere" avond! Er gaan geruchten dat we je nog een keer mogen verwachten. We zijn benieuwd! TOP!

Joyce
Zangeres van DJ Kicken's Alcoholic Party
Geleen

Hey die andere hazes!

Ik heb gezien in de peppermill, en ik vond het super te gek. Nu vraag je je zeker af, wie is dit nou weer? Ik ben degene die zangeres is van Henri Kicken, ik heb diezelfde avond ook nog gezongen en wel het nummer ain't no party (like an alcoholic party)... Veel succes met je verdere optredens en ik zal zeker eens komen kijken Groetjes, Joyce... van ain't no party!